Wij schrijven met enige regelmatig leuke blogs

lees ze hier...

Lieve Millenial

Lieve Millenial,

Aangezien 2020 het jaar schijnt te zijn dat alles aan de oppervlakte komt, om voor eens en voor altijd van te leren, heb ik een ‘confession to make’. Door de Coronatijd- en maatregelen komen dingen nog duidelijker aan het licht. Ik wil daarom graag met je delen wat de Coronatijd bij mij teweeg heeft gebracht.

Lees meer >>

Een kijkje in het werk van de klinisch verloskundige

Wanneer de wekker om half zes gaat, zou ik me graag nog een keer omdraaien. Vandaag heb ik een dagdienst en na een frisse douche en ontbijt stap ik in de auto richting Heerenveen.

Lees meer >>

Geluk(t)

Het is maandagochtend en voordat mijn spreekuur begint, schenk ik even een kop thee in voor mijzelf. Op het labeltje van mijn theezakje lees ik: “Heb jij wel eens heel veel geluk gehad?”

Lees meer >>